Categoriesوبلاگ

بازار جهانی نوشیدنی انرژی زا

نوشیدنی انرژی زا چیست؟

نوشیدنی انرژی زا یک نوشیدنی است که حاوی غلظت بالایی از محرک ها، به ویژه کافئین، تورین، جینسینگ، گوارانا و غیره است. عملکرد فیزیکی را همراه با هوشیاری ذهنی افزایش می دهد. نوشیدنی های انرژی زا ممکن است گازدار باشند یا نباشند. آنها با نوشیدنی های ورزشی که برای جایگزینی الکترولیت ها و آب در حین یا بعد از فعالیت بدنی استفاده می شوند، متفاوت هستند. علاوه بر این، آنها از چای و قهوه که دم می شوند، حاوی مواد کمتری هستند و ممکن است بدون کافئین باشند، متمایز می شوند. تولید کنندگان نوشیدنی های انرژی زا در جهان ادعا می کنند که محصولات آنها سطح انرژی را بهبود می بخشد.

بازیگران کلیدی فعال در بازار

در بازار جهانی نوشیدنی انرژی زا برندهای بزرگی مانند  Red Bull، Monster و Rockstar مدتی است که وجود داشته‌اند، اما اخیراً محصولات نوشابه‌های انرژی‌زای جدیدی وارد بازار شده‌اند.

برخی از تازه واردان عبارتند از:  Bang، Reign، FRS Healthy Energy  و Guru

 

 

 

علت رشد بازار نوشیدنی انرژی زا

 یکی از دلایل کلیدی رشد بازار نوشیدنی های انرژی زا، محبوبیت نوشیدنی های انرژی زا است که انرژی آنی را همراه با تحریک ذهنی و جسمی فراهم می کنند. علاوه بر این، تورین، یکی دیگر از اجزای اصلی، برای عملکرد قلبی عروقی و رشد عضلات اسکلتی ضروری است. این عوامل محرک‌های مهم پیش‌بینی بازار جهانی نوشیدنی‌های انرژی‌زا هستند. علاوه بر این، افزایش آگاهی سلامت همراه با تغییر در سبک زندگی مصرف‌کننده و افزایش آگاهی نسبت به محصولات سلامتی، انتظار می‌رود در آینده نزدیک به رشد بازار کمک کند. علاوه بر این، رشد بازار جهانی این محصول به دلیل افزایش محبوبیت در بین نوجوانان است. با این حال، مصرف بیش از حد کافئین ممکن است باعث فشار خون بالا، حالت تهوع، بی قراری و سایر خطرات مرتبط با سلامتی شود که رشد صنعت نوشیدنی های انرژی زا را محدود می کند. در مقابل، تغییر در ترجیح مصرف‌کننده نسبت به مصرف نوشیدنی‌ها و سبک زندگی سالم پیش‌بینی می‌شود که فرصت‌های سودآوری برای گسترش بازار در طول دوره پیش‌بینی ایجاد کند.

 

 

نوشیدنی انرژی زا و کافئین

در سال های اخیر، بازار جهانی فروش نوشیدنی های انرژی زا در سراسر دنیا به شدت افزایش یافته است. این نوشیدنی ها به ویژه در بین افراد جوان محبوب هستند. تولیدکنندگان اغلب نوشیدنی های خود را در این گروه هدف قرار می دهند و این کار را با فرض بهبود تمرکز و تقویت عملکرد انجام می دهند نوشیدنی های انرژی زا حاوی سطوح بالایی از کافئین هستند. کافئین به طور طبیعی در ترکیبات گیاهی وجود دارد و به طور سنتی به شکل قهوه، چای، نوشابه و پودر کاکائو فرآوری شده مصرف می شود. نوشیدنی های انرژی زا معمولاً حاوی 32 میلی گرم کافئین در هر 100 میلی لیتر هستند که دو برابر میزان موجود در نوشیدنی های کولای موجود در بازار است. با این حال، نوشیدنی های انرژی زا حاوی مواد دیگری مانند تورین، گلوکورونولاکتون و اینوزیتول هستند که می توانند اثرات فیزیولوژیکی نیز داشته باشند و معمولاً حاوی سطوح بالایی از قند هستند.

با این حال، محتوای بالای کافئین موجود در نوشیدنی‌های انرژی‌زای تجاری است که اخیراً محققان را به تمرکز فزاینده بر روی این محصولات سوق داده است. به عنوان مثال، در سال 2015، سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) گزارشی در مورد ایمنی کافئین منتشر کرد. این گزارش شامل دستورالعمل هایی برای دریافت کافئین از تمام منابع غذایی برای جمعیت سالم عمومی و همچنین برای زیر گروه هایی مانند کودکان و نوجوانان است EFSA . توصیه می کند که جوانان نباید بیش از سه میلی گرم کافئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در یک روز یا در یک دوز مصرف کنند. مصرف بیش از حد کافئین می تواند منجر به حالت تهوع، سردرد، اضطراب و مشکلات قلبی عروقی شود. این امر به ویژه در مورد افرادی که به کافئین حساس هستند صادق است.

 

 

تاثیر شیوع کرونا بر بازار جهانی نوشیدنی های انرژی ­زا

همه گیری COVID-19از نظر تقاضای محصول در بازار تأثیر مثبتی بر رشد بازار داشته است. اگرچه تقاضا برای این محصول قبلاً در حال افزایش بود، پس از شیوع بیماری همه‌گیر COVID-19 در جهان، این بخش منفجر شد. افزایش نگرانی ها برای سلامتی، راحتی، و کیفیت و تنوع بیشتر این نوشیدنی ها عوامل افزایش تقاضا هستند. پس از بسته شدن رستوران ها و بارها در مارس 2020، مصرف کنندگان محصول را از پلتفرم های آنلاین آوردند. این روند به نفع رشد بازار بود. فروش این محصول از طریق کانال های تجارت الکترونیکی به دلیل سفارشات ماندن در خانه در سراسر جهان به طور قابل توجهی افزایش یافت.

شیوع بیماری کووید-19 در سال 2020 از جهت تولید محصول تأثیر متوسطی بر بازار داشت. اختلالات زنجیره تامین، کمبود نیروی کار، تعطیلی جزئی یا کامل تاسیسات تولیدی و مشکلات در تهیه مواد اولیه، عمده ترین مشکلی بود که تولیدکنندگان در طول همه گیری با آن مواجه بودند.

 

علت محبوبیت نوشیدنی انرژی زا و درخواست های مصرف کنندگان

در ایالات متحده، نوشیدنی های انرژی زا محبوب ترین مکمل ها برای نوجوانان و جوانان هستند. اکثر این نوشیدنی ها توسط مردان بین 18 تا 34 سال مصرف می شود. این رشد به افزایش آگاهی و افزایش فعالیت های ورزشی در میان جمعیت جوان نسبت داده می شود. بازیکنان فعال در بازار ایالات متحده اخیراً به دلیل تقاضای فزاینده مصرف کنندگان جوان برای هوشیاری ذهنی، تمرکز مصرف کننده خود را از ورزشکاران به جوانان تغییر داده اند.

برندها نوشیدنی های انرژی زا بدون قند و کالری را روانه بازار می کنند. این محصولات نیاز به گزینه های سالم تری را برطرف می کنند که می تواند برای ورزشکاران یا مصرف کنندگان چاق مفید باشد. انواع بدون قند نیز می تواند برای مصرف کنندگانی که به لاکتوز حساسیت دارند ارزشمند باشد. نوشیدنی های انرژی زا از جمله نوشابه، نوشابه های گازدار، آب میوه و سبزیجات، کنسانتره نوشیدنی، چای آماده و قهوه آماده بیشترین مصرف را دارند.

تغییر ترجیحات، سبک زندگی، سلایق و نوآوری های مداوم در محصول، تقاضای محصول را تقویت کرده است. این نوشیدنی‌ها یکی از سریع‌ترین بخش‌های نوشابه در سطح جهان در نظر گرفته می‌شوند و علیرغم تغییرات عمده در مصرف سایر محصولات، رشد خود را در سرتاسر همه‌گیری حفظ کردند. علاوه بر این، تقاضا برای راحتی و فرمت RTD باعث افزایش تقاضا می شود. بنابراین، برندهای اصلی به طور استراتژیک به خواسته‌های مصرف‌کننده پاسخ می‌دهند و محصولات دسترسی گسترده‌تری را تجربه می‌کنند.

دسترسی آسان به نوشیدنی های انرژی زا در پلتفرم های متنوع از تجارت مدرن گرفته تا کانال فروش آنلاین منجر به گسترش بازار جهانی شده است. علاوه بر این، افزایش نفوذ خرده فروشی باعث افزایش رشد بازار شده است. علاوه بر این، در دسترس بودن نوشیدنی‌های انرژی‌زا در پلتفرم‌های تجارت الکترونیک باعث سهولت خرید کالاها بدون هیچ گونه محدودیت فیزیکی برای مصرف‌کنندگان شده است. تجارت الکترونیک نه تنها راحتی و آسایش را ارائه می دهد، بلکه اطلاعاتی در مورد محصولات، قیمت ها، مزایا و ارزیابی جامع ارزش قبل از خرید ارائه می دهد.

بازار نوشیدنی های انرژی زا بر اساس قالب:

شوت ها

پودر

آماده برای نوشیدن (RTD)

 

 

بازار نوشیدنی های انرژی زا بر اساس دسته بندی ها:

نوشیدنی انرژی زا طبیعی

نوشیدنی ورزشی

نوشیدنی غیر الکلی

نوشیدنی های بسته بندی شده غیر گازدار

 

بازار نوشیدنی های انرژی زا بر اساس نوع:

الکلی

غیر الکلی

بازار نوشیدنی های انرژی زا بر اساس منطقه:

بازار نوشیدنی های انرژی آمریکای شمالی

بازار نوشیدنی های انرژی آمریکای لاتین

بازار نوشیدنی های انرژی اروپا

بازار نوشیدنی های انرژی آسیا اقیانوسیه

بازار نوشیدنی های انرژی خاورمیانه و آفریقا

 

 

بازار جهانی نوشیدنی های انرژی­زا و توصیه های سازمان جهانی بهداشت

  • محققان سازمان ملل هشدار داده‌اند که اگر نوشیدنی‌های انرژی‌زا با محدودیت‌هایی در سطح کافئین و محدودیت‌های فروش و بازاریابی آن‌ها به مصرف آن‌ها در میان جوانان توجه نشود، به یک مشکل بهداشت عمومی مهم تبدیل خواهند شد.
  • مطالعه سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد که خطر اولیه ناشی از سطوح بالای کافئین است که می تواند باعث مشکلاتی مانند تپش قلب، فشار خون بالا، استفراغ، تشنج و در موارد شدید نارسایی قلبی منجر به مرگ شود.
  • آنها گفتند: «تاثیر کامل افزایش محبوبیت نوشابه‌های انرژی‌زا هنوز اندازه‌گیری نشده است، اما بازاریابی تهاجمی نوشابه‌های انرژی‌زای هدفمند برای جوانان، همراه با مقررات محدود و متنوع، محیطی را ایجاد کرده است که نوشیدنی‌های انرژی‌زا می‌توانند تأثیر قابل‌توجهی داشته باشند. تهدیدی برای سلامت عمومی است.»
  • یک مطالعه سازمان ایمنی غذای اروپا نشان داد که بیش از 70 درصد از افراد 18 تا 29 ساله که نوشیدنی های انرژی زا مصرف می کنند، آنها را با الکل مخلوط می کنند.نویسندگان این مطالعه گفتند که تحقیقات نشان داده است که این خطر بیشتر از نوشیدن الکل به تنهایی است، احتمالاً به این دلیل که نوشیدنی‌های انرژی‌زا باعث می‌شود افراد متوجه مستی خود شوند، حتی اگر هیچ کاهشی در مسمومیت وجود نداشته باشد.
  • در بریتانیا، آژانس استانداردهای غذایی، نوشیدنی‌های انرژی‌زای حاوی کافئین را ملزم می‌کند که به این ترتیب برچسب زده شوند و از دسامبر باید حاوی هشداری با این مضمون باشند: «برای کودکان یا زنان باردار یا شیرده توصیه نمی‌شود». یک سخنگوی می گوید: “FSA توصیه می کند که افرادی که به کافئین حساس هستند فقط نوشیدنی های حاوی کافئین را در حد اعتدال مصرف کنند.” در حال حاضر در حال برنامه ریزی برای قانون گذاری بیشتر نیست.

 

 

 

 

 

پیش بینی روند بازار جهانی نوشیدنی های انرژی زا

ارزش بازار جهانی نوشیدنی های انرژی زا در سال 2020 به 45.80 میلیارد دلار رسید و پیش بینی می شود که تا سال 2031 به 108.40 میلیارد دلار برسد و از سال 2022 تا 2031 با CAGR 8.2 درصد رشد کند.

 

Categoriesوبلاگ

بازار جهانی پودر ژله

معرفی پودر ژله و بازار جهانی آن

بازار جهانی پودر ژله به دلیل حضور برندهای معتبر شاهد رقابت شدیدی است. تولید کنندگان اصلی پودر ژله و سایر محصولات ژله چین، سنگاپور و هند هستند.

پودر ژله ماده اصلی برای تهیه دسرهای ژله با افزودن آب جوش به آن است. پودر ژله در بازار در دسترس است که به راحتی با مخلوط شدن در آب جوشان و سرد شدن به ژله تبدیل می شود. این پودر را می توان برای مصارف صنعتی و خانگی به محصولات ژله ای قالب زد و به آن شکل داد. ژله ها به دلیل داشتن محتوای کم کالری، اسید آمینه و ویتامین B برای سلامتی ایده آل هستند.

همچنین پودر ژله در طعم های مختلف مانند توت فرنگی، انبه، پرتقال، کولا و هلو  و … موجود است. در این میان، انبه و توت فرنگی محبوب ترین طعم ها هستند. در سراسر جهان، اکثر مصرف محصولات ژله توسط کودکان است.

محصولات پودر ژله در تهیه محصولات پخته شده، مرنگ ها، پر کردن شیرینی های پای، لعاب دونات ها، بستنی، گوشت پخته شده، رشته فرنگی، سس، سوپ، آب نبات ژله، کیک و پودینگ کاربرد دارد

تحلیل بازار جهانی پودر ژله

افزایش تقاضا برای ژله در بخش مواد غذایی و آشامیدنی و تغییر ذائقه و ترجیحات مصرف کنندگان از مهمترین عوامل رونق بازار جهانی پودر ژله در جهان است.

در کنار این، علاقه روزافزون مصرف‌کنندگان به ژله‌ها به عنوان دسر مورد علاقه‌شان، همراه با تمرکز روزافزون فعالان بازار در تولید محصولات ژله‌ای در اشکال، اندازه‌ها و رنگ‌های مختلف، به منظور جذب مشتریان، به‌ویژه جوانان و کودکان، جهان را به حرکت در می‌آورد.

بازار پودر به همین ترتیب، افزایش آگاهی سلامت در بین مصرف کنندگان، افزایش آگاهی مصرف کننده، افزایش تولید و مصرف پودر ژله و محصولات مبتنی بر ژله، افزایش درآمد یکبار مصرف، تغییر سبک زندگی و تغییر سریع عادات غذایی از معدود عوامل دیگری هستند که رشد بازار این محصول را تحریک می کنند.

با این حال، محصولات ژله در صورت مصرف بیش از حد می تواند به سلامت فرد آسیب برساند، که رشد بازار جهانی پودر ژله را تا حدی مختل می کند. علاوه بر این، این بازار با رقابت های شدید ناشی از نوآوری سریع توسط شرکت های رقیب و محصولات جایگزین مواجه است.

آوردن طعم های جدید، یافتن کاربردهای بیشتر و بهبود استراتژی های بازاریابی فرصت های رشد جدیدی را برای بازار پودر ژله فراهم می کند.

بخش بندی بازار جهانی پودر ژله:

 

تقسیم بندی بر اساس طعم ها:

توت فرنگی

انبه

کولا

پرتقال

گیلاس

سایر طعم ها (شامل انگور فرنگی سیاه، هلو، نعناع و غیره)

در تقسیم بندی براساس طعم، طعم های توت فرنگی، انبه، پرتقال به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند، به دلیل افزایش مصرف پودر طعم دار ژله در کشورهای در حال ظهور به شدت توسط جمعیت زیادی مصرف می شود.

تقسیم بندی بر اساس نوع مواد تشکیل دهنده:

آگار

کاراگینان

ژلاتین

در تقسیم بندی براساس نوع مواد تشکیل دهنده، انتظار می‌رود آگار سهم نسبتاً بالاتری از سهم درآمد در بازار جهانی پودر ژله داشته باشد. ماده آگار از گیاهان به عنوان جایگزین گیاهی در پودر ژله گرفته شده است. علاوه بر این، سطح سدیم آن پایین است و بیشتر در میوه‌ها، کاستارد، سبزیجات استفاده می‌شود.

تقسیم بندی بر اساس کانال توزیع:

سوپر مارکت

خواربار فروشی ها

فروشگاه های آنلاین

 

در میان بخش‌های کانال توزیع، بخش فروشگاه‌های آنلاین به دلیل افزایش اولویت خرید آنلاین در میان مصرف‌کنندگان و خدمات 24 ساعته در دسترس آنلاین در سراسر جهان، سهم عمده درآمد را به خود اختصاص می‌دهند.

 

تقسیم بندی بر اساس منطقه:

آمریکای شمالی

اروپا

آسیا و اقیانوسیه

آمریکای لاتین

خاورمیانه و آفریقا

مصرف پودر ژله در دوران COVID-19

همه گیر COVID-19 بازار جهانی پودر ژله را تا حدودی تحت تأثیر قرار داده است.

پودر ژله به راحتی در دسترس است و می تواند به راحتی به ژله تبدیل شود، از این رو، در زمان قرنطینه، تقاضا برای پودر ژله افزایش یافت، زیرا مصرف کنندگان سعی می کردند در حالی که در خانه های خود نشسته بودند غذاهای جدید درست کنند.

با این حال، فعالان بازار به دلیل محدودیت‌های موقت در فعالیت‌های صادرات و واردات با مشکل تولید مواجه هستند.

اختلال در زنجیره تامین باعث عدم تعادل در پویایی عرضه و تقاضا شده است.

کندی لجستیک، عرضه محدود مواد خام و محدودیت عرضه نیروی کار مشکلات رایجی است که تقریباً هر صنعت و همچنین بازار پودر ژله به دلیل شیوع مداوم COVID-19 با آن مواجه است.

 

پیش بینی روند بازار جهانی پودر ژله

تقاضای بازار جهانی ژلاتین در سال 2019 620.6 کیلو تن بود و پیش بینی می شود از سال 2020 تا 2027 به میزان 5.9 درصد افزایش یابد. در طول دوره پیش بینی افزایش تقاضا برای ژلاتین به عنوان تثبیت کننده مواد غذایی را می توان به افزایش مصرف محصولات غذایی مانند پاستا، سالاد، ماست، بستنی، مربا و ژله در سراسر جهان نسبت داد.

 

 

 

حقایقی که باید در مورد پودر ژله و مصرف آن بخوانید

 

لیستی از بیماری هایی که با مصرف ژله درمان می شوند

آسم

تب یونجه

بیخوابی

بیماری های کبدی

زخم معده

بیماری های کلیوی

سندرم پیش از قاعدگی (PMS).

اختلالات پوستی

کلسترول بالا.

 

مصرف پودر ژله در دوران بارداری

ژله میوه یکی از دسرهایی است که افراد در هر گروه سنی آن را دوست دارند. تغییرات هورمونی دوران بارداری و افزایش هوس می تواند باعث شود فرد بخواهد یک قاشق از آن ژله لذیذ خوشمزه را بخورد. مصرف ژله در دوران بارداری بی خطر است. فواید زیادی برای سلامتی دارد و می تواند در رژیم غذایی زنان باردار گنجانده شود. به هضم غذا کمک می کند و سیری میل به شکر را کنترل می کند. با این حال، مانند بسیاری از غذاها، مقدار ژله مصرفی در دوران بارداری نیز باید تنظیم شود.

 

فواید ژلاتین برای سلامتی کودکان

ژلاتین به عنوان یک ماده با افزایش ترشح اسید معده می تواند روده های کودک را التیام بخشد و همچنین به بازسازی مخاط ضروری معده کمک می کند.

رشد استخوان و مفاصل یک فرآیند بسیار ضروری در مراحل اولیه رشد کودک است. ژلاتین حاوی آمینو اسیدها، بلوک‌های سازنده پروتئین است که به کودک شما کمک می‌کند استخوان‌ها و مفاصلش را تقویت کند و از این طریق پایه‌ای برای رشد و تکامل بیشتر آنها را فراهم می‌کند.

همچنین ژلاتین حاوی مواد معدنی ضروری است که به رشد دندان ها، مو و ناخن های قوی کودک شما کمک می کند. موارد زیادی وجود دارد که می بینید علیرغم رشد طبیعی، رشد ناخن و موی کودک راکد است. این بیشتر به این دلیل است که رژیم غذایی معمولی ما فاقد مواد معدنی ضروری است که باعث رشد ناخن، مو و دندان می شود.